Angajarea celor 350 de persoane la Minprest, prioritară pentru Călinoiu, Ciurel și șefii societății prestatoare

Memorandumul pentru angajarea disponibilizaților de la firmele sindicatelor, Sind Jilț și Olservmin, a ajuns pe masa șefilor din Ministerul Energiei, dar și a premierului Victor Ponta.

La sfârșitul săptămânii trecute, managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, s-a deplasat la București împreună cu directorul adjunct al Minprest Rovinari, Alin Văcaru. Cei doi au mers la Ministerul Energiei și au depus memorandumul pentru ca, în perioada următoare, cei aproximativ 300 de oameni care au rămas fără loc de muncă în urma disponibilizărilor de la firmele sindicatelor, Sind Jilț și Olservmin, și care au dat terenuri Complexului Energetic Oltenia, să fie reîncadrați în muncă. Pentru ca reangajarea acestora să se facă într-un timp relativ scurt, memorandumul întocmit de șefii CEO a fost dus în weekend premierului Victor Ponta la Mamaia, de președintele Consiliul Județean Gorj, Ion Călinoiu. „Sperăm ca, în perioada următoare documentul să fie aprobat într-o ședință de guvern, ca să îi putem angaja la Minprest pe cei disponibilizați de la firmele sindicatelor. Vrem să facem acest lucru până la finele lunii septembrie. Ne-a ajutat și domnul președinte Ion Călinoiu, care i-a înaintat momorandumul  premierului Victor Ponta ”, a declarat directorul adjunct al Minprest Rovinari, Alin Văcaru.

Categoria: Politică

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad