Angajarea disponibilizaților de la Sind Jilț și Olservim, în stand-by

Memorandumul de angajare a circa 350 de oameni la Minprest Rovinari nu a fost deocamdată aprobat de Ministerul de Finanțe.

Sutele de foști salariați ai firmelor sindicatelor așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă vor fi sau nu reîncadrați în muncă. Mai – marii Complexului Energetic Oltenia, împreună cu cei ai Minprest Rovinari, au făcut săptămâna trecută demersurile la Ministerul Energie dar și la cel al Finanțelor pentru ca cei 350 de oameni să fie reangajați la societatea prestatoare de servicii în minerit și energie, Minprest Rovinari. Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, spune că disponibilizații mai au de așteptat. „Degeaba am bugetat eu aceste locuri de muncă! Din păcate, acest memorandum n-a fost aprobat încă. Dacă vine în timp util, săptămâna viitoare îi angajăm pe oameni. Nu mai pot merge pe mâna Olservminului”, afirmă managerul CEO.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad