Angajații Minprest de la Cariera Seciuri – disperați!

Cei aproximativ 50 de salariați ai societății prestatoare de servicii în minerit și energie se află de câteva zile în concedii fără plată. Vor sta acasă fără bani cel puțin o lună.

Oamenii au fost trimiși în concediu fără plată după ce angajații Carierei Seciuri au intrat în șomaj tehnic. Câțiva dintre ei au pus mâna pe telefoane și l-au sunat pe primarul comunei Roșia de Amaradia. Liviu Cotojman a povestit că angajații Minprest i s-au plâns că se tem că li se va prelungi perioada de concediu fără plată și nu vor lua niciun ban toata iarna. „M-au sunat 12 oameni, sunt disperați, nu știu care le va fi soarta în lunile următoare, dacă vor mai avea de lucru sau nu. Ar vrea să știe dacă vor fi trimiși măcar în șomaj. Cei care m-au sunat aveau lacrimi în ochi. Unii sunt unici întreținători de familie”, a declarat Liviu Cotojman.

De șefii Carierei Berbești depinde totul

Directorul Minprest Serv Rovinari, Gabriel Giorgi, confirmă că situația este incertă cu oamenii ce prestau servicii la Cariera Seciuri. Asta  după ce reprezentanții Carierei Berbești au trimis notificare la Minprest că o lună de zile nu mai e de lucru.  „Nu știu dacă se va prelungi perioada de fără plată. Situația este într-adevăr incertă. Minprest Rovinari are contract cu Divizia Minieră din cadrul Complexului Energetic Oltenia până la sfârșitul anului. Nu știu dacă o să ni-l prelungească și pentru Cariera Seciuri”, a precizat Gabriel Giorgi.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad