Ani grei de închisoare pentru fostul director al CE Turceni, Dumitru Cristea, şi fostul deputat Surupăceanu

Ex-deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani şi 6 ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu, urmând să execute pedeapsa cea mai grea. Şase ani de închisoare cu executare a primit şi fostul director general al CE Turceni, Dumitru Cristea, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Interpusul lui Surupăceanu, Cocora Buşan Sorin, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu. Ceilalţi doi inculpaţi în dosar, Vasile Ioan Viorel şi Silvică Boiangiu, foşti directori ai CE Turceni au primit condamnări de 4 ani închisoare cu suspendare, având un termen de încercare de 6 ani. Toţi aceştia au fost condamnaţi într-unul din cele mai controversate cazuri de corupţie de la nivelul judeţului, prin care fostul Complex Energetic Turceni a fost prejudiciat cu suma de 836.000 de lei. Hotărârea nu este definitivă. Detalii în ziarul de mâine.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. samaritean says:

    pupati-l pe judecator (fost procuror DNA!) pana la recurs, ca pe urma…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. vasii says:

    Pacat ca avem asemenea conducatori care sint bolnavi de bulimie si nu se multumesc cu salarile foarte mari ;SA FACA PUSCARIE LA MUNCA ZILNICA SI SA LE CONFISTE TOT CE AU fiindca e clar ;Tot ce au realizat au facut pri furt

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad