Anna Lesko și Andreea Bănică, la Festivalul Berii din oraș!

Reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu nu vor cheltui niciun leu cu organizarea Festivalului Berii de anul acesta. Festivalul va fi sponsorizat de două firme mari.

Anul acesta, târgujienii care vor veni la Festivalul Berii de pe Insulița de pe Târgu-Jiu se vor distra pe muzica invitaților speciali Anna Lesko, Silvia și Andreea Bănică. Festivalul Berii va debuta pe 19 august și, vreme de o săptămână, gorjenii se vor putea distra pe Insuliță. Zeci de comercianți de mici, bere, alte produse alimentare, dar și de suveniruri vor fi prezenți pe tot parcursul festivalului. „Sperăm să se distreze târgujienii, am discutat cu tinerii înainte de a alege invitații speciali. Așadar, noi sperăm să fie pe placul tinerilor și al târgujienilor, în general. Vor cânta Andreea Bănică, Silvia și Anna Lesko. Sunt artiști ai momentului, artiști în vogă. Vor fi câteva zile de distracție, zeci de comercianți de diverse produse, tiribombe. Festivalul Berii va avea loc în perioada 19-25 august pe Insulița de la Târgu-Jiu”, a spus Ramona Evulescu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu-Jiu.

Categoria: Actualitate

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad