Antonică Belgiu sare la gâtul Nicoletei Mocioi

Fostul viceprimar al comunei Fărcășești o acuză pe deputată că l-a „vândut” de două ori în decurs de un an.

Liderul Partidului Poporului Dan Diaconescu din comuna Fărcășești a pornit un nou război, de data aceasta, cu conducerea partidului violet de la Gorj. Asta după ce locul său în Consiliul Local Fărcășeşti a fost luat de PPDD-istul Constantin Mrejeru. Cum de s-a întâmplat asta? Antonică Belgiu și-a înaintat demisia din postul de consilier local alături de colegii săi de pe lista de consilierii, numai că unii s-au răzgândit, cum e și cazul lui Constantin Mrejeru, iar fostul viceprimar a rămas pe dinafară. Acum Antonică Belgiu vine cu acuzații. „Toți consilierii PPDD ne-am dat demisiile în bloc, a făcut asta inclusiv domnul Mrejeru, dar văd că relația Partidului Poporului Dan Diaconesu cu primarul Dănuț Bălu continuă. Organizația județeană a PPDD îl slujește pe Dănuț Bălu. Cei din conducerea de la Gorj l-au chemat pe Constantin Mrejeru și l-au convins să renunțe la demisie după care a fost validat consilier local, asta deși dânsul nici nu are adeziune de aproape un an la acest partid, este membru PSD. O să îi fac plângere penală domnului Mrejeru. Dacă cei din conducerea PPDD vor să mă schimbe din funcția de președinte, vor trebui să organizeze alegeri la organizația din Fărcășești. Am fost vândut de două ori de doamna Nicoleta Mocioi”, a declarat Antonică Belgiu.

Mocioi îl contrazice pe Belgiu

Secretarul general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, Nicoleta Mocioi, a precizat că de pe lista de supleanți a PPDD pentru Consiliul Local Fărcășești, anumiți membri au revenit asupra demisiilor. „Constantin Mrejeru ocupă locul opt pe lista de consilieri locali PPDD din Fărcăşeşti. Dânsul este membru de partid, nu şi-a pierdut această calitate. Cred că domnul Belgiu ar trebui să fie mai explicit și să transmită mai exact ce a vrut să spună când a declarat că l-am vândut. Nu s-a consultat cu mine când a decis să ceară demisiile în bloc ale consilierilor PPDD din comuna Fărcășești”, a declarat deputata Nicoleta Mocioi.

Categoria: Politică

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gicu says:

    si la ce va asteptati la individa asta? Mintea nu o duce, e in foame de bani, face si fata ce stie mai bine.

    Thumb up 1 Thumb down 0

  2. scorpionul says:

    adevar graieste gicu,o nulitate de deputat cam ca toti deputatii de gorj

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad