„Aprinde-l” cu un masaj… erotic!

Simți că în ultima perioadă viața voastră sexuală a avut de suferit și că flacăra pasiunii s-a cam stins? Atunci nu ar strica să apelezi la metode mai neconvenționale, cum ar fi un masaj senzual.
Însă nu toate masajele își ating scopul. Atmosfera, dispoziția și mai ales tehnica aplicată este cea care-l va binedispune și-i va trezi interesul pentru ca noaptea să fie una de neuitat.
Fă puțin spațiu

Cel mai bun loc în care poți începe tactica seducției este patul. Ai grijă să nu fie prea moale, iar pentru un plus de confort pentru partenerul tău așează-i sub gât, genunchi și glezne câte o pernă. În fond, vrei ca el să se relaxeze și nu să se foiască încercând să stea cât mai comod.
De asemena, poți încerca și un ulei de masaj cu o mireasmă plăcută, care-i va încânta simțurile. Alege o aromă discretă, cum ar fi cea de iasomie și stai departe de cele puternice, întrucât s-ar putea să-i tai respirația și se pierde tot romantismul.

Alege o costumație adecvată

Nici să nu te gândești să porți pijamaua ta obișnuită în timpul masajului, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți de tot la haine. Optează ceva care te acoperă, dar lasă loc și imaginației lui. Pentru a nu-l distrage e indicat să-ți prinzi părul dacă-l ai lung și încălzește mâinile înainte de a începe masajul, întrucât palmele reci nu sunt tocmai relaxante.

„Pune mâinile la treabă”

Începe prin mișcări largi pe întreaga suprafață a spatelui și pe umeri fără să aplici prea multă presiune. Treptat te ajuți de vârful degetelor și intensifici masajul și cobori de-a lungul corpului. Îl poți ruga pe el să-ți spună pe ce zone să insiști, deoarece astfel îl poți stimula pentru acțiunea de mai târziu.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad