Arestat, după ce a furat cablu telefonic

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, au fost sesizaţi telefonic despre faptul că, de pe un pod CFR între staţiile CFR Amaradia – Bîrseşti, a fost sustras cablu telecomunicaţii din cupru (80 m) şi un număr de 28 bucăţi protecţie metalice cablu.

Angajații Biroului Transporturi s-au deplasat la faţa locului, iar cu ocazia cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate au identificat cu operativitate doi suspecţi ai infracţiunii de furt, respectiv D.P., de 46 ani, şi D.C. de 16 ani, nepotul acestuia, ambii din comuna Băleşti. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că cei doi, în perioada 10-16.10.2013, ar fi sustras bucăţile de protecţie metalice şi cablul telefonic ce asigura legăturile telefonice între Staţia Amaradia – Bîrseşti şi le-au valorificat la un centru de colectare deşeuri feroase de pe raza municipiului Tg.Jiu. În baza probatoriului administrat, bărbatul de 46 ani a fost reţinut pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii furt calificat de componente ale căii ferate, fapte care au pus în pericol siguranţa traficului feroviar. Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad