Arestat preventiv după ce a intrat peste o femeie și a tâlhărit-o

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, împreună cu poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Mătăsari, au identificat şi reţinut un tânăr suspectat că a deposedat o femeie de 45 ani de un lănţişor din aur, pe care i l-a smuls de la gât. Tânărul au fost reţinut sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de C.C., de 45 ani, din comuna Bolboşi, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa sa unde, sub ameninţarea unui cuţit, i-a smuls un lănţişor de aur de la gât. Ca urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, la data de 16 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat un suspect al infracţiunii de tâlhărie, U.I.D., de 25 ani, din comuna Mătăsari. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Motru pentru audieri. Poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. În cursul zilei de 17 iulie, tânărul de 25 ani a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie Parchetului şi Judecătoriei Motru, fiind dispusă arestarea acestuia pe o perioadă de 10 zile. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad