Astăzi, alb-albaştrii „se testează” cu CSM Câmpina

CS Universitatea Craiova va întâlni astăzi gruparea de ligă a treia CSM Câmpina, în cel de-al optulea joc de verificare al acestei veri. Partida se va disputa pe stadionul grupării din Câmpina, localitate în care se află cantonați alb-albaștrii.

Erik Lincar nu are probleme de efectiv înaintea jocului și va miza, cel mai probabil ca și până acum, pe folosirea a două echipe distincte, astfel încât să-i poată vedea la lucru pe toți jucătorii pe care-i are la dispoziție în stagiul de pregătire. Noutățile din acest cantonament sunt Ștefăniță Stancu, un atacant în vârstă de 19 ani crescut de Școala de Fotbal Gică Popescu, și fundașul Vișan, fost în trecut la Delta Tulcea. De altfel, aceștia au debutat în alb-albastru în amicalul câștigat cu 3-1 împotriva lui Inter Clinceni, în weekend.

Punctaj impresionant în liga a patra

Adversarul Craiovei de azi, CSM Câmpina, este campioana județului Prahova, postură din care a reușit accederea în liga a treia. În sezonul regulat, echipa din Câmpina a avut următoarea linie de clasament: 31 victorii, 3 egaluri, nicio înfrângere, golaveraj 113-15, 96 de puncte. La barajul interjudețean de promovare, CSM Câmpina a învins cu 6-0 gruparea buzoiană Voința Lanuri, reușind astfel accederea în liga a treia.
Echipa CSM Câmpina este pregătită de Valentin Sinescu, fostul antrenor al Astrei Giurgiu. Partida se va disputa de la ora 18:00, pe stadionul din Câmpina.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad