„Aşteptările de la Daniel Mureşan sunt foarte mari”

Pentru cel puţin un sezon, interul dreapta Daniel Mureșan va fi jucătorul Energiei. Fost component al lusitanilor de la Sporting Lisabona (după ce a mai evoluat şi la campioana României, HCM Constanţa), a sosit în această săptămână la Târgu Jiu pentru a semna contractul cu Energia, fiind prezent deja la antrenamente alături de noii săi colegi. „Avem deja în componența noastră un jucător important de mână stângă, pe Daniel Mureșan. Este jucătorul Energiei, am parafat deja contractul, o înțelegere corectă, cu lucruri bune și pentru club, și pentru jucător. Așteptările de la Daniel Mureșan sunt foarte mari. Prin contribuția lui Mureșan la evoluția echipei sperăm să ne atingem obiectivul și, la finalul sezonului competițional, să jucăm din nou în cupele europene”, a anunțat președintele secției de handbal a clubului gorjean, Andrei Maioreanu.
Mutarea la Energia pare să fi fost o bună alegere şi pentru Mureşan, care spune că a revenit în ţară și cu gândul relansării carierei sale după o perioadă mai puțin fastă în ultimul an, cauzată de unele probleme medicale: „M-a atras seriozitatea pe care am văzut-o până în momentul acesta la cei din club. Sunt atras de modul în care văd ei lucrurile și aștept cu plăcere să lucrez cu profesorul Andrieș. În ultima vreme n-am jucat, dar n-a fost vorba de lipsa calității jocului, ci de motive medicale, probleme care, între timp, s-au elucidat. Vreau tot ce se poate la Energia. Începând de la un loc cât mai înalt în campionat, chiar și Cupa României”, a declarat noul inter al Energiei.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad