Au crescut tarifele la apă și canalizare la Târgu-Jiu

În ultima ședință de Consiliu Local, consilierii locali ai municipiului Târgu-Jiu au votat majorarea tarifelor la apă și canalizare. Astfel, la apă, tariful va creşte cu 16,9%, iar la canalizare – cu 10%. Conducerea Aparagio motivează că majorarea a impusă de angajamentul luat prin proiectul de finanțare de la Uniunea Europeană, prin care s-a extins și modernizat rețeaua de apă și canalizare, dar s-au construit și noi stații de epurare a apelor uzate. „Era nevoie de actualizarea tarifelor, pentru că este ultimul an de implementare a proiectului în programul sectorial de mediu şi, conform angajamentului şi cerinţei comisiei europene care a finanţat proiectul, până la sfârşitul implementării proiectului ar fi trebuit să se ajungă la un tarif unic. Cu toate acestea, avem unul dintre cele mai mici tarife la apă din țară”, a declarat Ion Popescu, directorul Aparegio.

Categoria: Dezvăluiri

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Un motrean pensionar says:

    Daca Popescu simnte nevoia de justificari,sa justifice daca e profesionist-dar pentru asta iti trbuie scoala,sa sti carte…!-care este raportul dintre un kilowat si un metru cub si cum se explica discrepanta uriasa dintre pretul unui metru cub de apa si un kilowat?!!!Cat despre minciuna gogonat cu “unul dintre cele mai mici tarife din tara” ce sa mai zic?!Mai bine ne-ar spune cine sunt actionarii la APAREGIO si atunci lumea ar pricepe de ce sunt tarifele acestea si de ce le tot maresc!Sau poate ne spune ANI,DICOT sau DNA…!Cat despre consilierii care ridica mana fara sa stie despre ce e vorba…ce saq mai vorbim…!!!

    Thumb up 3 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad