Au fost debranșați de la curent din cauza poștașului

Locuitorii comunei Godinești trec printr-o situație fără precedent. CEZ  a sistat furnizarea energiei electrice către o parte dintre localnici pentru că aceștia nu și-au achitat facturile în timp util. Motivul nu este unul care ține de partea financiară, ci unul care ține de poștaș. Pentru că în localitate nu mai există poștaș, iar unul dintre poștașii din municipiul Târgu Jiu este cel responsabil de împărțitul corespondenței, sarcinile fiind mult peste capacitatea unui singur om, plicurile cu facturi au ajuns prea târziu în cutiile poștale ale oamenilor, iar aceștia nu au mai avut timp să își plătească dările înainte să fie debranșați.
Primarul comunei Godinești, Gheorghe Corbeanu, susține că a trimis o adresă către poștă, prin care a solicitat un poștaș pentru localitate, dar răspunsul a fost unul negativ. „Nu mai avem poștaș la noi în comună, și-a dat demisia și este adevărat că este foarte greu. O dată pe săptămână vine un poștaș de la Târgu-Jiu, dar vă dați seama că omul nu cunoaște comuna, localnicii, se descurcă mai greu. Facturile ajung cu întârziere, oamenii nu știu ce să facă, nu au internet, sunt bătrâni. Suntem afectați și noi ca instituție, nu mai primim și nici nu mai putem trimite la timp corespondența. Am trimis adresă la poștă, dar ne-au spus că nu au ce să facă. Se confruntă cu probleme financiare”, a spus Gheorghe Corbeanu.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. la noi ca la nimenii says:

    am observat de la craiova la slivilesti face 7 zile un plic de la cez,rusinos este faptul ca nimenii nu face nimic iar cei de la cez de abia asteapta sa debranseze este rusinos

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad