Au îndoit Săgeata!

Săgeata Năvodari – Pandurii Târgu Jiu 0-4 (0-3)
Stadion: „Farul” (Constanţa), spectatori 150.
Au marcat: Matulevicius (’14, ’44), Paul Anton (’31) şi Alexandru Ciucur (’47).
Săgeata: Pogacics – Peteleu, Fl. Popa, Munteanu, V. Lupu – N’Doye (’46, Muzac), Vezan – Florean, V. Dinu (’47, Tigoianu), Achim – M. Roman II (’59, Chiţu). Antrenor: Tibor Selymeş.
Pandurii: Stanca – Unguruşan, Erico, Mamele, Momcilovici – P. Anton (’40, Ciucur), Breeveld- Paulinho (’62, Cristea), Alex, Distefano – Matulevicius (’70, Rubio). Antrenor: Cristi Pustai.
Cartonaşe galbene: N’Doye, V. Lupu, O. Vezan (2), Tigoianu / Paulinho, Rubio.
Cartonaş roşu: Ovidiu Vezan ’75.
Arbitrii: Lucian Rusandu – Alexandru Cerei şi Marius Marchidanu.

Antrenament fără public pentru Pandurii, la Constanţa, în faţa formaţiei Săgeata Năvodari. Trupa lui Pustai a trecut foarte bine peste deplasarea din Portugalia, învingând la scor o proaspăt promovată.

Deşi a menajat câţiva jucători titulari, Pandurii nu a avut nicio problemă în a-şi adjudeca cele trei puncte în faţa Săgeţii Năvodari. Conturile au fost rezolvate încă din prima parte a întâlnirii, reuşitele lui Matulevicius (din minutele 14 şi 44) şi Anton (min.31) aducând liniştea la cabine, dar şi un joc economicos al grupării gorjene pentru mitanul secund. Cel care a închis tabela a fost Ciucur (min.47), pentru 4-0, ultima parte a disputei de pe litoral dovedindu-se doar un simplu antrenament fără public al trupei lui Pustai, datorită asistenţei extrem de reduse din tribune.

„Am jucat pe un teren groaznic”

Succesul consemnat în deplasarea cu Săgeata Năvodari pare să-l fi mulţumit pe tehnicianul pandurilor, Cristi Pustai. Deşi nu a uitat încă eşecul de la Târgu Jiu, cu Gaz Metan Mediaş, principalul de pe banca gorjeană a apreciat parcursul din ultima vreme al echipei Pandurii: „Am jucat pe un teren groaznic, nu este de Liga 1. La acest scor putem spune că a fost un meci uşor, dar am pregătit serios partida, pentru că dacă pierdeam, Săgeata ne-ar fi depăşit în clasament. În deplasare suntem destul de redutabili. La câte competiţii participăm, nu putem spune că unii sunt titulari. Important e că toţi jucătorii au putut evolua. Programul e foarte încărcat, avem meciuri în Europa, în campionat, în Cupă; dacă nu era acel eşec cu Gaz Metan, de pe teren propriu, aş fi fost foarte mulţumit de parcursul nostru, dar chiar şi aşa sunt mulţumit”, a comentat Pustai. Autor al unui gol spectaculos în partida cu Săgeata Năvodari, mijlocaşul Paul Anton s-a arătat surprins totuşi de proporţiile scorului de ieri după-amiază: „Nu ne așteptam să batem la o asemenea diferență. Noi ne-am propus să câștigăm. Este bine că am reușit o asemenea performanță, mai ales că în ultima vreme am fost destul de obosiți. Mă bucur cel mai mult pentru cele trei puncte, deoarece acesta era obiectivul nostru”.

Categoria: Sport

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad