Au rămas sub cerul liber după ce le-a ars casa din temelii

În plină toamnă și fără posibilități financiare, o familie din comuna Bîlteni a fost lovită de nenorocire: casa în care locuiau părinții și copiii a fost mistuită de un incendiu. Cauza focului a fost un coș necurățat al uneia dintre sobele la care se încălzeau.

Imobilul în care locuia familia din Bîlteni a ars din temelii, oamenii rămânând sub cerul liber chiar în pragul sezonului rece. Din cauza faptului că nici posibilitățile financiare nu îi ajută să își refacă locuința, cei doi copii ai familiei vor locui la rude până când părinții vor găsi o soluție. „Mi-a ars toată casa, era să ardem și noi. Era flacăra chiar în geam, vai de noi, ce ne-am speriat! Am dus copiii peste drum, la vecini. Vecinii spun că nu au mai văzut niciodată așa foc. Ne-au ars casa, găinile, dependințele, magazia, tot ce am avut, tot pentru ce am muncit. Am salvat doar casa bătrânească”, a spus bărbatul care a rămas fără casă. Edilul Gheorghe Păsărin a declarat că va face tot posibilul pentru a ajuta familia respectivă. „Îi vom sprijini și îi vom ajuta ca să aibă unde locui. Au copii și nu trebuie lăsați așa. Am vorbit cu dumnealor și vom vedea ce este de făcut”, a spus primarul. Potrivit pompierilor, focul a pornit de la coșul de fum necurățat.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad