Au tâlhărit o femeie din Bumbești-Jiu

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Târgu-Jiu, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a înaintat Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu actele de constatare întocmite de lucrătorii din cadrul I.J.J. Gorj, din care rezultă că în noaptea de 13/14.10.2013, în jurul orelor 03:00, persoana vătămată, B.V., 36 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, în timp ce se afla pe strada 14 octombrie din Târgu- Jiu, a fost deposedată prin acte de violenţă de un portofel şi un rucsac pe care îl avea asupra sa, de către C.M., de 19 ani, din Târgu-Jiu, şi S.T., de 14 ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi. Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 de ore, faţă de suspectul în vârstă de 19 ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad