Au tâlhărit o septuagenară și au ajuns după gratii

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au identificat şi reţinut doi tineri suspectaţi că au deposedat o femeie de 73 ani de un lănţişor din aur, pe care i l-au smuls de la gât. Tinerii au fost reţinuţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată direct de către P.E., de 73 ani, din municipiu, despre faptul că în jurul orelor 06.30-07.00, în timp ce se deplasa pe strada Iosif Keber către un punct de colectare a peturilor din plastic, doi tineri au venit din spate şi i-au smuls lănţisorul din aur pe care aceasta îl purta la gât. Ca urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate cu operativitate, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au identificat suspecţii infracţiunii de tâlhărie – Ţigăreanu Emilian şi Pîșcu Daniel, ambii de 20 ani, din comuna Bumbeşti Pitic. Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru audieri. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperate şi lănţişorul din aur, evaluat de victimă la suma de 1.000 lei, bunul fiind introdus la o casă de amanet din municipiul Târgu-Jiu.

Arestați preventiv

Poliţiştii au emis pe numele celor doi suspecţi ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Magistrații de la Judecătoria Târgu-Jiu au admis cererea de arestare preventivă a târlharilor, așa că Ionuț Emilian Țigăreanu și Ionuț Daniel Pîșcu au fost arestați preventiv pentru 29 de zile. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în dosarul nr. 4467/P/2013. (…) dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Ţigăreanu Ionuț Emilian, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie (…), pe o perioadă de 29 zile, (..) și pe Pîșcu Ionuț Daniel, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie, (…) pe o perioadă de 29 zile”, se arată pe site-ul Judecătoriei Târgu-Jiu. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspecţilor.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad