Audieri şi rețineri spectaculoase din rândul politicienilor și sindicaliștilor gorjeni!

Vicepreședintele Federației Univers susține că are informații conform cărora liderul sindical Cristea Fluerătoru a făcut, din spatele gratiilor, un autodenunţ, care s-ar putea lăsa cu surprize în perioada următoare.

Constantin Crețan a dorit să spună public faptul că, în curând, pe scena politică și sindicală a județului se va produce un adevărat „cutremur”. Liderul sindical nu a precizat, însă, la ce să ne așteptăm. A anunțat doar că organele statului se vor sesiza în urma unui autodenunț făcut de sindicalistul Cristea Fluerătoru, care se află în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, fiind reţinut încă din luna iulie pentru complicitate la abuz în serviciu şi uz de fals, alături de Nicolae Giuran şi Sandu Benga. Cei trei au fost acuzaţi pentru modul în care a fost modernizat drumul care face legătura între localităţile Miculeşti şi Motru. Investiţia a costat peste 30 de miliarde de lei vechi, dar s-a deteriorat într-un timp foarte scurt. „Vreau să vă spun public că există un autodenunț al liderului de sindicat de la Motru, Cristea Fluerătoaru, care vrea să-și apere pielea. Au fost denunțați foarte mulți politicieni și lideri de sindicat, care au fost și sunt implicați în afaceri prin care au fost păgubite unitățile economice de pe raza județului Gorj. Sfera de influență a acestor afaceri va fi cercetată de oamenii legii. Cunosc foarte bine situația. O să aveți surprize când anumite instituții ale statutului vor verifica autodenunțul făcut de Cristea Fluerătoru. Liderul de sindicat, care este arestat, cunoaște afacerile care s-au făcut de-a lungul timpului și și-a dat seama că este singurul care plătește pentru acele lucruri necurate, așa că a făcut un denunț pentru a scăpa mult mai ieftin”, a declarat vicepreședintele Federației Univers, Constantin Crețan.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Luceafarul huilei says:

    Cum draqu se gaseste un ziar sa publice astfel de jeguri ???? Doi ca ca ciosi, doi infractori, unul cu acte in regula: marele sindicalist Cretan care a mancat banii oamenilor de la Energoconstructia si acum vrea sa ii tohoceasca pe ai minerilor, un nasol care alaturi de alt mare idiot, Luceafarul Huilei, Cosma de la Petrosani s-a visat Prim ministru iar cel de al doilea, Fluierici asta, alt soarec interlop care se visa Jean Claude Van Damme prin carciumile din Motru . Trebuie sa fii un mare jeg si un redactor de 2 bani ca sa promovezi astfel de libidinosi, astfel de scursuri ale societatii.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad