Autorul a zece furturi, băgat după gratii

Poliţiştii din oraşul Rovinari au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat de 29 ani, suspect de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.   

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de Investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari au documentat activitatea infracţională a lui B.C., de 29 ani, din localitate, despre care s-a stabilit că este suspect de comiterea a zece infracţiuni de furt calificat din dependinţe (garaje şi uscătorii) săvârşite pe raza oraşului Rovinari, în perioada mai – august 2013, rămase iniţial cu autor necunoscut. Prejudiciul, a cărui valoare a fost estimată la suma de aproximativ 8.000 lei, a fost recuperat în totalitate, bunurile (biciclete, truse de scule etc.) fiind restituite părţilor vătămate. Urmare a probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Gorj. Magistrații au decis arestarea sa preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, existând indicii că bărbatul este suspect şi de comiterea altor infracţiuni.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad