Avarie la Işalniţa – Bălăşoiu a solicitat un supliment de cărbune

În ultimele două zile, termocentrala de la Işalniţa a funcţionat numai cu un cazan şi cu o cantitate de cărbune solicitată în plus de conducerea unităţii. Întrebat de ziarişti, managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, a răspuns că directorul Constantin Bălăşoiu a solicitat un supliment de cărbune. Amintim că administraţia companiei a constatat la Işalniţa dispariţia a 140.000 de tone de cărbune, Ciurel declarând că Işalniţa va continua să funcţioneze cât va avea cărbune.

Managerul CE Oltenia a precizat: „Directorul Bălăşoiu a solicitat un supliment de cărbune… Acolo e o cantitate lipsă. În opinia noastră e o cantitate lipsă pe care nimeni nu o impută lui Bălăşoiu… Pot fi cauze de proiectare sau alte cauze pe care trebuie să le lămurim. Acolo nu e cantitatea de cărbune care era trecută în acte. Azi noapte, (luni noapte, n.red.) a fost o avarie acolo, s-a spart un grup energetic şi se merge cu un singur cazan. Işalniţa va funcţiona atâtat timp cât va avea cărbune…”, a mai spus acesta.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad