Avea 37 de ani și nu a mai putut să suporte chinul bolii – S-a sinucis, după mai multe tentative

- Nu a lăsat niciun mesaj de adio

O femeie de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, angajată ca asistentă medicală la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, a fost găsită spânzurată de o rudă de-ale sale. Asistenta era bolnavă de cancer.

Asistenta medicală Lavinia Blendea a lăsat în urmă o fetiță de trei ani și o familie îndurerată. Femeia lucra la laboratorul de analize al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Tânăra purta povara unei boli incurabile care o chinuia.

A lăsat în urmă o fetiță de trei ani

Potrivit Rominei Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, asistenta medicală nu a lăsat niciun bilet prin care să își explice gestul, însă rudele femeii au declarant că aceasta era bolnavă de cancer și că se lupta de ceva vreme și cu o depresie puternică. „A fost asistentă medicală la Spitalul de pe Tudor. A avut cancer, s-a operat de cancer și apoi a intrat în depresie. Eu am găsit-o azi dimineață, la șase și jumătate, când am intrat în curte, am găsit-o în ștreang. Are o fetiță de 3 ani, o să avem noi grijă de ea”, a spus o rudă a asistentei medicale. „În ultimul timp, relaţia cu tatăl ei se deteriorase foarte mult. Se plângea mereu de lucrul acesta. S-a adăugat şi boala gravă cu care fusese diagnosticată şi a cedat. Din ce știm noi, a mai avut tentative”, a declarat una dintre vecine. Colegii din Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu vor fi alături de familia îndurerată. „Din păcate, am auzit că Lavinia, colega mea, s-a sinucis. Este dureros. Este dureros că s-a întâmplat așa, suntem alături de familia îndurerată, regretăm ce s-a întâmplat. Era o fată tânără, puternică, nu a dat semn că ar fi ceva în neregulă cu starea ei psihică. Ne pare rău”, a spus Valentin Popa,  liderul SANITAS Gorj. Trupul neînsuflețit al asistentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Categoria: Eveniment

Tags:

Commentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. dian says:

  Prosti!
  Cata lume este bolnava de anumite tumori , nu toata lumea moare.Mor mult mai multi de infarc ori de atac cerebral decat de cancer.
  Boala incurabila, cat de prosti sunteti!
  Cat de imbecili sunteti.
  Depinde de stadiul in care de tuci si de tratament.
  Asa ii incurajati voi pe bolnavi!

  Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 5

 2. anamaria says:

  Nu a murit din cauza bolii. Era vindecata, isi facuse tratamentul si totul era ok. Se spun numai minciuni, motivul real erau neantelegerile cu tatal ei si concubina acestuia. Nu mai dorea sa traiasca, singurul ei gand era la fetita ca va ajunge la Casa de copii. Sper sa nu se intample asta.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0

 3. seg says:

  Fiica Laviniei nu va ajunge la orfelinat departe gandul acesta.Rudele din partea tatalui legitim isi vor asuma toata responsabilitatea in ceea ce priveste cresterea si educatia fetitei.Si da este adevarat ca existau neintelegeri intre tata concubina si lavinia.Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa ii ierte pacatul.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0

 4. mihaela says:

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5

 5. o angajata hidroconstructia says:

  Sa va bata Dumnezeu dna , domnisoara sau nestiutoarea Mihaela.Ati fost in familia oamenilor sa vedeti ce fac in casa.Nici bine informata nu sunteti, cine a sunat in ziua inmormantarii pe tatal laviniei oamenii au vb frumos unul cu altul au incercat sa ajunga la un consens.Apoi daca nu se poate din pricina tatalui laviniei care este un ursuz este partea nr 2.Care concubina a lui Ion ,care fiice ? A venit cu fiica si cu tatal dansului.Ce avere insemnata are tatal Laviniei ? Un om care nu a stiut sa isi pretuiasca fiica si sotia, nu este nici la degetul cel mic al fam.Saracin.Aia au posibilitati multe nu gluma.Au terenuri case la Turcinesti in oras la liceul sportiv si sunt oameni uniti si muncitori nu profitori.Pe ei ii intereseaza fata nu averile lui Blendea.Apoi nu au cazierele manjite cu sange de om ca tatal Laviniei care i-a ucis bunicul din partea mamei.La ei nu exista recidivisti……..Nu va mai bagati in familia oamenilor vedeti-va de barna din ochii dvs.Eu ii cunosc ffff bine si il cunosc si pe tatal Laviniei

  Thumb up 4 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad