„Avem o grupă destul de grea”

Pandurii lui Pustai văd o misiune extrem de dificilă în faza grupelor Ligii Europa, formaţia gorjeană fiind considerată ca outsider.

Autorul celor două goluri care au adus calificările de la Tel Aviv şi Braga, mijlocaşul Alexandru Ciucur, se arată extrem de realist în ceea ce priveşte şansele echipei Pandurii de a prinde o primăvară europeană. Deşi până acum formaţia gorjeană a furnizat deja două mari surprize în Europa, killer-ul lui Hapoel şi Sporting preferă să vadă în continuare Pandurii ca pe un outsider: „Avem o grupă destul de grea, plecăm cu şansa a treia, dacă nu a patra. Ne dorim mult să trecem de grupe, dar decât să fiu foarte optimist, sunt mai degrabă modest şi să sper, aşa cum am făcut-o cu Hapoel sau Braga”, crede Ciucur.

Încredere mai mare în campionat

Dacă în ceea ce priveşte viitoarea aventură din cupele europene se arată destul de realist, atunci când vine vorba despre acest sezon al Ligii I, Alexandru Ciucur îşi păstrează o serioasă doză de optimism. Mijlocaşul este de părere că Pandurii are puterea să se lupte chiar şi la titlu în acest sezon: „Ne batem, bineînţeles! Ăsta a fost obiectivul nostru şi anul trecut. Acum avem un lot bun, numeros, dar sigur că ne va fi greu să ne batem pe trei fronturi. Vedem la anul dacă am reuşit să ajungem unde ne-am propus”, mai crede Ciucur. Mijlocaşul Alexandru Ciucur a marcat trei goluri în acest sezon în cele şapte meciuri disputate. 31 de partide are adunate fotbalistul în Liga I pentru Pandurii, Internaţional Curtea de Argeş şi CSMS Iaşi. Cota de piaţă a lui Ciucur este de 300.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad