Bac-ul din toamnă se dă în șase centre

Elevii care nu au reușit să treacă cu brio de primul examen serios din viața lor trebuie să se înscrie la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului, care va debuta pe 19 august, cu proba orală de Limba şi literatura română, şi se va încheia pe 5 septembrie.

Elevii vor susţine probele în şase centre de examen. Patru dintre ele sunt la Târgu-Jiu, iar celelalte la Colegiul Tehnic Motru, acolo unde vor da Bacalaureatul 372 de candidaţi, absolvenţi ai următoarelor instituţii de învăţământ – Colegiul Tehnic Motru (298), Colegiul Naţional „George Coşbuc” Motru (7), Liceul Tehnologic Tismana (35) şi Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” Peştişani (32) – și la centrul de la Liceul Tehnologic Turceni, vor susţine examenul de Bacalaureat 387 de candidaţi: 253 de la Liceul Tehnologic Turceni, 76 de la Liceul Tehnologic Bîlteni şi 58 de la Colegiul Tehnic Mătăsari. În municipiul Târgu-Jiu vor fi patru centre de examinare: la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” Târgu-Jiu vor susţine probele 348 de candidaţi. Centrul de examen numărul patru a fost stabilit la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Târgu-Jiu. Aici sunt arondaţi 331 de candidaţi. La centrul de examen stabilit la Colegiul Auto „Traian Vuia” din Târgu-Jiu vor susţine probele 368 de candidaţi, iar alți 399 de candidaţi vor da Bacalaureatul în centrul de examen stabilit la Colegiul Tehnic Nr. 2 Târgu-Jiu.

Categoria: Actualitate

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad