Badea: „Acest club îi reprezintă pe craioveni“

La conferința de presă de la finalul amicalului de joi, Pavel Badea a căutat să clarifice și o parte dintre aspectele mai puțin cunoscute referitoare la situația CS Universitatea Craiova. Președintele clubului a spus că noul proiect fotbalistic apărut în oraș vizează numai performanța realizată în numele craiovenilor.

Pavel Badea a definit clar scopul CS Universitatea: „Vrem un proiect curat, clar, care să transmită altceva decât scandal. Veniţi lângă noi şi convingeţi-vă! Avem oameni serioşi care dau bani la această echipă într-o perioadă extrem de dificilă pentru fotbalul românesc. Vrem ca acest club să-i reprezinte pe craioveni și să facă performanță în numele lor. Ce se întâmplă cu cealaltă echipă din Craiova nu este problema noastră“.
Badea a dezvăluit că Mititelu a început deja diversiunile specifice: „Suntem contestaţi chiar de o echipă din Craiova, dar nu credem că vom avea probleme cu afilierea. Suntem un proiect puternic, de care lor le este frică. Nouă nu ne este frică de nimic. Intrăm în competiţe cu obligaţii, dar vrem şi drepturi. Unul dintre acestea este să putem promova din primul an“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad