Badea: „Trebuie să aducem fotbaliști”

Managerul general al CS Universitatea Craiova s-a arătat deranjat de modul în care a evoluat echipa în partida cu Metalul Reșița, pierdută cu 3-1. Pavel Badea e însă convins că, în maxim patru săptămâni, echipa va avea o cu totul altă față.

Înfrângerea cu Metalul Reșița e greu digerabilă de către conducerea CS Universitatea Craiova. Într-o intervenție la Sport Total FM, Pavel Badea a pus punctul pe i, apreciind că lotul de jucători nu se ridică în acest moment la nivelul pretențiilor oficialilor clubului. El a lăsat de înțeles că în viitor vor avea loc schimbări la nivelul lotului.

„Cred că avem o mare problemă de lot”

Managerul general al alb-albaștrilor a spus: „Am avut un joc extraordinar de slab şi nu-mi dau seama de ce, pentru că avem jucători care au condiţii mai mult decât decente pentru acest nivel. Acest proiect doreşte să-i reprezinte pe craioveni, dar până acum n-am reuşit asta. Nu sunt nebun, nu există 5 echipe în Liga 1 care să aibă aceste condiţii pentru a face performanţă! Cred ca avem o mare problemă de lot, cu jucători mediocri. Trebuie să aducem fotbalişti, nu jucători valoroşi, iar în acest sens i-am adus pe Pleşan şi Izvoranu. Ne dorim să avem fotbalişti care să ocupe posturile deficitare în această echipă. Vom reuşi până la urmă şi vă voi garanta asta, chiar dacă am pornit greu. Vorbim peste un an de zile… În următoarele două, trei, patru săptămâni ne va fi greu, sunt sigur, dar oamenii vor reveni la stadion, că doar pentru craioveni jucăm”.

Lincar rămâne pe bancă

Chiar dacă au existat voci care au cerut capul lui Erik Lincar după eșecul cu Metalul Reșița, conducerea clubului craiovean a preferat să acționeze profesionist și să nu schimbe banca tehnică la primul eșec. Lui Erik Lincar i s-a oferit astfel oportunitatea de a continua la cârma formației CS Universitatea, suflarea alb-albastră sperând într-un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă, de la Târgu Mureș.

De ieri, în focuri

Jucătorii Universității Craiova și-au reluat pregătirile ieri după-amiază, de la ora 18:00. Astăzi sunt programate două ședințe de antrenament, de la orele 10:30 și 17:30, în vreme ce în următoarele două zile se va efectua câte un antrenament: miercuri de la ora 17:30, iar joi de la ora 11:00. După ședința de pregătire de joi, alb-albaștrii vor pleca spre Târgu Mureș. Antrenamentele se vor desfășura pe terenurile din cadrul Complexului Sportiv „Ion Oblemenco”. Sâmbătă, de la ora 21:00, se va disputa partida ASA Târgu Mureș – Universitatea Craiova, în cea de-a patra etapă a Ligii a II-a.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad