„Băieții deștepți” Petcu și Voinea și-au unit afacerile și odraslele

• Patronul din minerit și-a trimis fiica într-o lună de miere de lux

Fiica milionarului Viorel Petcu, patron de carieră în minerit, s-a măritat de curând. Evenimentul a avut loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din București, Carol Parc. O noapte de cazare poate costa chiar și 1.000 lei de persoană în luxosul hotel. Nunta în sine va avea loc în septembrie, la Târgu-Jiu, pe Insuliță, unde sunt așteptați sute de invitați.

Andra Petcu are 26 de ani și este fiica unuia dintre „cei mai deștepți băieți” din mineritul gorjean, Viorel Petcu. Pentru că are numai o fată, afaceristul a făcut tot posibilul ca cel mai important eveniment din viața acesteia să fie unic. Pe 3 august, la București, la Carol Parc Hotel, Andra, împreună cu alesul inimii sale, Andrei Voinea, fiul unui alt patron de microcarieră în zona Motru,  s-au căsătorit civil. La cununie au fost invitați prietenii tinerilor și rudele acestora, petrecerea de după momentul în care au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă având loc tot în acest hotel. Rochii foarte scumpe, bijuterii de mii de euro și multe doamne elegante sunt doar câteva dintre detaliile care apar în fotografiile postate de miri pe Facebook. În luna iunie, Andra și Andrei au avut parte și de o petrecere de logodnă, la casa lui Petcu, din satul Rasovița. Fiica lui Viorel Petcu, Andra, este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Soțul său, Andrei Voinea, este absolvent al Universității Româno-Americane București. Tatăl său deține o microcarieră la Motru, cuscrii activând în același domeniu de activitate.

Lună de miere pe insula Santorini

Tinerii căsătoriți au petrecut „luna de miere” pe Insula Santorini, una dintre cele mai scumpe din Grecia, la un hotel în la care, bineînțeles, nu a lipsit luxul. De la balconul apartamentului din cadrul „Honeymoon Petra Villas”, în care cei doi și-au petrecut nopțile, îi întâmpina în fiecare dimineață albastrul de nedescris al Mării Egee și peisaje de vis. Pe site-ul luxoasei vile, oaspeții care au fost cazați aici au descris perioada petrecută aici ca fiind minunată: „Am avut parte de cele mai minunate peisaje din viața noastră, ne tăiau respirația și le-am admirat din cel mai bun loc din Insula Santorini! Cel mai bun loc, servicii extraordinare!”. De aceleași peisaje și servicii s-au bucurat Andra și Andrei Voinea, pozele postate pe pagina de Facebook a Andrei Petcu-Voinea arătând clar acest lucru.

Patron de carieră, descris ca „băiat deștept”!

Lumea afaceriştilor gorjeni numără în rândurile sale și negustori de energie electrică. Unul dintre acești „băieți deștepți” este și Viorel Petcu. Afaceristul deține SC AMV Style SRL, pe care a înființat-o în 2000, având ca principal obiect de activitate comercializarea cu ridicata a combustibililor solizi și lichizi. În prezent, AMV Style are o serie de parteneriate la nivel național cu cele mai mari complexuri energetice și nu numai. În 2011, Agenţia Naţională de Reglementare în domeniul Energiei Electrice (ANRE) a reînnoit licenţa pentru AMV Style SRL, valabilă până în 2015.


Categoria: Actualitate

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad