Băieţii lui Lincar au tras linie cu plavii

Două victorii şi tot atâtea înfrângeri este bilanţul trupei lui Erik Lincar la finalul primului stagiu de pregătire extern. Unul bun dacă avem în vedere viteza cu care s-a format noua echipă a Craiovei, precum şi calibrul şi omogenitatea adversarilor

CS Universitatea Craiova nu are o lună de când se pregătește împreună. Dar rezultatele au început să se lege, ca şi jocul de altfel, şi implicit au renăscut speranțele craiovenilor că vor vedea, în sfârșit, o echipă competitivă. Sârbii de la Mladost Lucani (2-0) au căzut victime craiovenilor, la fel ca muntenegrenii de la OFK Petrovac (2-0). Primul eșec a survenit contra vicecampioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica, 0-1, singurul gol al întâlnirii fiind marcat dintr-un penalty inexistent, faultul fiind făcut cu doi metri în afara careului. Cel de-al doilea, în ultimul meci din stagiul de pregătire, contra echipei de liga a doua sârbă FK Borac Cacak, tot 1-0. Golaverajul la finalul celor patru meciuri de verificare: 4-2.

Craiovenii sunt în obiectiv

Obiectivul antrenorului în acest cantonament nu a fost însă acela de a obține rezultate, că doar nu s-a jucat pe puncte, ci să-i vadă la lucru pe toți jucătorii pe care-i are sub comandă: „Mi-am propus ca aici, în Serbia, să le dau tuturor șansă să joace 45 de minute, cu siguranță la fel vom proceda și în următoarele jocuri în România, după care voi căuta să cristalizez primul 11“. Cu doar două goluri primite în 360 de minute, dintre care unul dintr-o fază ciudată, echipa e în grafic și dacă avem în vedere filozofia lui Lincar: „Încercăm să ne apărăm bine, să nu primim gol, apoi să dezvoltăm faza de atac“.

 

Rezultate CS „U” Craiovala Zlatibor
CS Universitatea Craiova    –    Mladost Lucani    2-0
CS Universitatea Craiova    –    Buducnost Podgorica    0-1
CS Universitatea Craiova    –    OFK Petrovac    2-0
CS Universitatea Craiova    –    FK Borac Cacak    0-1

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad