Bancomatul unei bănci, vandalizat de necunoscuți

Un bancomat situat în cartierul Vădeni din municipiul Târgu Jiu a fost vandalizat miercuri după-masă. Reprezentantul unității bancare a declarat că nu au putut fi sustrași din ATM, doar dispozitivul de citire a cardului fiind distrus.

Apelul pe 112 a fost primit miercuri, la ora 17, 15, poliția deplasându-se imediat la fața locului. Din spusele martorilor,  a reieșit că ATM-ul a fost vandalizat în cursul nopții, pentru că, miercuri dimineața, un cetățean care a încercat să ridice o sumă de bani de pe cardul său, dar nu a putut. Hoţii au dorit fie să spargă bancomatul pentru a lua bani, fie să sustragă dispozitivul de citire a cardurilor. Poliţia a început o anchetă pentru a verifica ce s-a întâmplat şi pentru a da de urma celor implicaţi în distrugerea parţială a bancomatului. „Un ATM din cartierul târgujian Vădeni a fost vandalizat de persoane necunoscute. Am fost sesizați de reprezentantul unei unități bancare, care ne-a spus că ATM-ul a fost distrus de autori necunoscuți. A fost constituit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Poliția face cercetări pentru a identifica autorii și a lămuri starea de fapt. ATM-ul nu era prevăzut cu o cameră de supraveghere. Dispozitivul de citire a cardului a fost distrus”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Reprezentantul unității bancare le-a spus polițiștilor că hoților le era imposibil să fure bani din bancomat.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad