Bani de la municipalitate pentru tineri

În perioada 6-30 august, Primăria şi Consiliul Local Târgu-Jiu lansează o primă sesiune de depunere a proiectelor pentru acordarea sprijinului financiar pentru activităţi de tineret din municipiu.

Potrivit reprezentanților Primăriei Târgu-Jiu, data limită de depunere a proiectelor va fi 30 august, la orele 14:00, iar locul şi intervalul orar în care se pot depune proiectele este: depunerea proiectelor se va face la sediul Primăriei municipiului Târgu-Jiu, de luni până vineri în intervalul orar 08.00 – 16.00. Proiectele au ca obiectiv general sprijinirea tinerilor şi iniţiativelor adresate acestora pentru a deveni cetăţeni activi în procesul de dezvoltare a comunităţii locale. Aplicantul trebuie să aibă personalitate juridică (asociaţie sau fundaţie) cu sediul în orice localitate din județul Gorj, având obligația ca toate activităţile din cadrul proiectului de tineret depus, să fie desfăşurate cu tineri şi instituţii din municipiul Târgu-Jiu. „Aplicantul va depune la registratura Primăriei Municipiului Târgu-Jiu un dosar complet, conform Regulamentului privind procedura de acordare a sprijinului financiar pentru activitățile de tineret din municipiu. Procedura de acordare a finanţărilor: „Proiecte mari“-  acele proiecte pentru care finanţarea solicitată depăşeşte 5.000 lei, iar „Proiecte mici“-  acele proiecte pentru care finanţarea solicitată  nu depăşește 5.000 lei. Consiliul Local Târgu-Jiu finanțează maxim 90% din valoarea totală a proiectului şi până la 30% din bugetul anual destinat activităţilor de tineret din cadrul bugetului local. Comunicarea rezultatelor finale: 15.09.2013 Pentru mai multe informaţii se poate consulta Regulamentul privind procedura de acordare a sprijinului financiar pentru activitățile de tineret din Municipiul Târgu-Jiu, care este postat pe site-ul www.primariatargujiu.ro”, a spus Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

Categoria: Eveniment

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Cosmin says:

    Bravo Primaria Tg-Jiu!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad