Bârcă: PDL Gorj va ajunge la 3-4 % în alegeri

- Primarul comunei Turburea crede că majoritatea membrilor Partidul Democrat Liberal vor face pasul spre Mişcarea Populară

Edilul din Turburea,  care a ieșit primar din partea Partidului Democrat Liberal, a făcut câteva comentarii vis-a-vis de viitorul acestei formațiuni politice, în contextul în care pe scena politică a țării s-a lansat oficial un nou partid politic de dreapta, Mișcarea Populară. Ion Bârcă crede că  mare parte din liderii actuali ai PDL vor face pasul spre partidul cunoscut ca fiind al președintelui Traian Băsescu. „Mișcarea Populară este un partid care va înghiți Partidul Democrat Liberal. La Gorj nu va avea nicio șansă. La ora actuală, țara este destul de bine administrată. Nucleul dur al PDL va trece la acest nou partid. Aici e vorba despre cearta dintre Vasile Blaga şi Traian Băsescu. Preşedintele mai are 10-15% în sondaje şi va transfera acest procent Mişcării Populare. Partidul Democrat Liberal va ajunge foarte micuț. La Gorj nici măcar nu există. Va ajunge sub pragul  electoral, vor fi la  3-4 %. Dan Vâlceanu se zbate, a luat partidul de jos, dar nu o să-i iasă. PDL Gorj nu mai prea are organizații”, afirmă Ion Bârcă.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad