Baschetbaliştii, învinşi la Kumanovo

Marcatorii din KK Kumanovo – SCM U Craiova:
Kumanovo: Mandic 19 puncte, Miskovic 19, Janeski 13, Radulovikj 11, Sarlija 6, Mladenovikj 3, Vranjes 2
Craiova: Kovac 11 puncte, Dzambic 9, Sokk 8, Mocanu 8, Maric 7, Popescu 6, Seals 5, Căpuşan 2, Topchov 2, Bureau 2.

Echipa de baschet masculin a SCM U Craiova a pierdut partida susţinută în Macedonia, pe terenul celor de la KK Kumanovo, în cea de-a doua etapă a Ligii Balcanice.
Oltenii au început greu partida de la Kumanovo, în primul sfert reuşind doar 7 puncte. Intrările lui Bogdan Popescu, Seals şi Bureau au echilibrat jocul, la pauză intrându-se cu 35-21. Nici în sfertul trei craiovenii nu au strălucit, iar în ultima parte a meciului, băieţii lui Andelko Mandic nu au mai putut repara ceea ce stricaseră până atunci. S-a încheiat 73-60 pentru ex-iugoslavi, într-un meci în care craiovenii au ratat nu mai puţin de 13 libere – exact diferenţa de la final.
În prima etapă, SCM U Craiova a produs surpriza, câştigând în faţa lui Levski Sofia. În etapa a treia a competiţiei, trupa lui Madic va primi vizita grupării KK Teodo. Meciul este programat miercuri, 30 octombrie.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad