Bațai, violatorul recidivist din Moi, a fost prins după o lună de căutări

Poliţiştii  din cadrul I.P.J. Gorj l-au depistat pe Cristian Gheorghe Bațai, 31 ani, din comuna Bâlteni, pus în urmărire la nivel naţional, în baza unui mandat de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe. Bațai a răpit o minoră din fața casei și a ținut-o sechestrată mai multe ore.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari, cu sprijinul poliţiştilor din cadrului Serviciului de Acţiuni Speciale, l-au depistat ieri pe Bațai, urmărit la nivel naţional, întrucât pe numele său Judecătoria Târgu-Jiu a emis la data de 17 iunie 2013 un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe. Cristian Bațai, în noaptea de 15/16.06.2013, începând cu orele 23:30 şi până la data de 16.06.2013, orele 20:30, a lipsit-o de libertate pe minora V.M.A., în vârstă de 16 ani, din comuna Bâlteni, exercitând, totodată, acte de violenţă, asupra acesteia. Violatorul recidivist a fost depistat în locuinţa unui prieten al său, B.R., în vârstă de 23 ani, din comuna Bâlteni. Poliţiştii vor continua cercetările faţă de acest tânăr sub aspectul comiterii infracţiunii de favorizare a infractorului. Bațai va fi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad