Bătaie ca în filme la Padeș: cei zece bătăuși, în arest

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana, în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Gorj, au reţinut zece tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 ani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au fost sesizaţi, vineri noaptea spre sâmbătă, cu privire la faptul că mai mulţi tineri provoacă scandal în apropierea unui local public din comuna Padeş, respectiv pe acostamentul şi partea carosabilă a DJ 671 Padeş. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat doi dintre tinerii participanţi la altercaţie, C.A., de 28 ani şi B.N., de 31 ani, ambii din comuna Padeş. Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri şi, ulterior, urmare a extinderii cercetărilor de către echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Tismana, s-a stabilit că la scandal au mai participat şi alţi tineri. Beneficiind de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Acţiuni Speciale – I.P.J. Gorj, au fost identificaţi şi ceilalţi opt suspecţi participanţi la scandal, respectiv  N.I.F., de 27 ani, C.D., de 26 ani, B.D.C., de 25 ani, G.D.G., de 20 ani, S.I., de 23 ani, B.I., de 20 ani, B.N., de 33 ani, şi B.M.I., de 26 ani, toţi din comuna Padeş, aceştia fiind depistaţi şi conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

Anchetatorii îi vor în arestul preventiv

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că în data de 27 iulie, în jurul orelor 03:10, aflându-se în incinta localului public, cei zece suspecţi şi-au adresat reciproc cuvinte şi expresii jignitoare. Conflictul spontan a degenerat, fiind urmat de agresiuni reciproce, tinerii continuând să se lovească pe acostamentul şi partea carosabilă a DJ 671 Padeş, în apropierea localului. Având în vedere că, prin faptele săvârşite, suspecţii au provocat teamă şi indignare în rândul cetăţenilor, producând tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au dispus reţinerea acestora, pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore, şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. În cursul zilei de 28 iulie 2013, poliţiştii i-au prezentat pe toţi cei zece suspecţi, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspecţilor.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad