Bebe e pe drum? 7 lucruri pe care să te grăbeşti să le faci până la sosirea lui

Nu e glumă: până când să se producă fericitul eveniment, profitaţi, tu şi partenerul tău (partenera ta) de răgazul binecuvântat în care… mai puteţi face lucruri pentru care nu veţi mai avea timp „după”. Fiindcă bebe va pune monopol total pe fiecare secundă din viaţa voastră.

1. Mergi la teatru, în restaurante sofisticate, la dans – cu un cărucior şi cu pamperşi după tine nu vei mai avea posibilitatea să o faci.
2. Fă skydiving, bungee jumping, drumeţii de 8-10 ore şi orice alte nebunii care-ţi pot trece prin cap. După ce se naşte cel mic, responsabilitatea de părinte te va ţine legat(ă) de mâini şi de picioare.
3. Petrece o zi întreagă în pat, deplasându-te doar până la frigider, ca să-ţi mai iei ceva de mâncat, de băut… După ce vine barza, acest lux va deveni amintire.
4. Mergi la toate petrecerile posibile şi fii ultimul (ultima) care pleacă. Peste câteva luni vei fi printre primii care spun “Noapte bună şi petrecere frumoasă în continuare” (asta dacă vei mai putea răspunde invitaţiilor primite…), fiindcă acasă vă va aştepta, cu o falcă în cer şi cu una în pământ, bona plătită “doar până la ora 23.00″.
5. Poartă toate hainele de cea mai bună calitate pe care ţi le-ai cumpărat în timp: în curând le vei pune la păstrat, pentru că vei avea în braţe, aproape nonstop, un bulgăre de om dulce, care… regurgitează şi salivează.
6. Fumează în sufragerie, în bucătărie, oriunde ai poftă. “După” va trebui să o faci numai afară din casă (chiar şi pe balcon va fi interzis, dacă există riscul să intre fumul în casă).
7. Dacă eşti viitoarea mămică, delectează-te cât mai des cu un pahar de vin, o bere, o “tărie” – din momentul în care se instalează sarcina, acest răsfăţ intră, şi el, sub embargou

www.ziare.com

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad