Bianca Drăgușanu a pus cortul în fața blocului lui Coco Păun

Controversatul scandal dintre Bianca Drăgușanu și Coco Păun, cel cu care a avut o relaţie care a durat doi ani și jumătate, continuă să scoată la iveală detalii picante din viața actualei soții a lui Victor Slav. Se pare că Bianca ar  fi făcut destul de multe gesturi nebunești din dragoste pentru cel despre care roșcata spunea că ar fi bătut-o crunt.

Coco Păun și Bianca Drăgușanu au format un cuplu timp de mai bine de doi ani și jumătate. Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când hunedoreanca avea doar 18 ani, între ei existând o diferenţă de vârstă de şapte ani. Relația s-a terminat în urmă cu câțiva ani, iar de curând subiectul a fost adus în actualitate.
Dragostea pe care Bianca i-o purta lui Coco Păun ar fi determinat-o pe roșcată să facă  gesturi demne de o telenovelă atunci când iubitul a decis să încheie relația. Potrivit lui Coco Păun, în urmă cu câțiva ani, Bianca ar fi campat în fața blocului său pentru a-l face pe acesta să se întoarcă la ea. „Eu am apărut ca un bătăuş, ca un om extrem de rău. Las lumea să se convingă cine e ea! Am vecinele, care pot confirma ce a făcut. Vecinele au văzut când ea s-a mutat în faţa blocului cu cortul, să se împace cu mine. Nu ştiu cum e când iubeşte, dar… eu am tras multe cu ea. Bianca a făcut numai rău! Toată lumea a suferit, inclusiv părinţii ei au suferit foarte mult, dar lumea nu ştie asta. Ea nu ţine cont de nimic şi de nimeni. Taică-su a dat-o afară din casă, iar eu am luat-o şi am avut grijă de ea. Iar acum sunt un om rău! I-am oferit casă, masă, tot ce trebuia. Am avut grijă de ea, am pus-o să facă sport. Să aduci un om de la 82 de kilograme la 57 sau 58 de kilograme numai prin sport nu e aşa uşor. Am luat-o la mine ca să îi fac un bine, dar de fapt… mi-am făcut un rău”, declarat Coco Păun pentru ziarulring.ro.

S-a căsătorit cu Victor Slav

După doar câteva luni de relație cu Victor Slav, Bianca a decis să se căsătorească cu acesta, declarând că sunt suflete pereche. Cununia civilă a celor doi s-a desfășurat la sfârșitul lunii august, iar cea religioasă în urmă cu două săptămâni. Evenimentul a fost îndelung comentat, existând numeroase zvonuri conform cărora mireasa ar fi călcat strâmb chiar înainte de nuntă, întâlnindu-se pe ascuns cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. O PRIETENA DIN MOTRU says:

    O saraca care s-a descurcat numai prin prostitutie ca si la Tg-Jiu a facut ravagii cu toti interlopii de la vremea aceea.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad