Bilete online pentru meciurile de pe „Oblemenco”

Fotbalul pe stadionul „Ion Oblemenco“ a intrat într-o nouă era! Una digitală. Suporterii craioveni vor intra pe legendara arenă cu bilete ori abonamente comandate online.

Partida de sâmbătă, cu Gloria Bistrița, va aduce și o premieră pentru fotbalul craiovean. Pentru prima dată pe stadionul Ion Oblemenco, accesul se va face și cu bilete comandate pe internet. Clubul craiovean nu pare să precupețească niciun moment pentru a da dovadă de profesionalism. Pe site-ul oficial, unul cu un design modern, este o secțiune destinată biletelor. Un simplu click și se ajunge pe biletecsuc.ro, pagină web de unde se pot achiziționa tichetele de acces.

Comanzi online, intri gratis

Pentru jocul din acest weekend oficialii clubului craiovean le-au pregătit o promoție suporterilor: oricine comandă bilete online, accesând link-ul de pe site-ul oficial, are intrarea gratuită. Tichetul de acces va sosi acasă, fără costuri. Biletele online se pot comanda până miercuri, ora 24:00. „Dorim să le oferim toate condițiile fanilor noștri. Pentru ei s-a creat această echipă. Să le aducă confort și bucurii”, a spus managerul general al Universității, Pavel Badea. Până marți după-amiază, potrivit unor surse din cadrul clubului oltean, deja fuseseră comandate 1.500 de bilete pe platforma online

Se aşteaptă la 10.000 de fani

La ultima partidă de pe Oblemenco, amicalul cu Rapid București, Universitatea a fost încurajată de 7.000 de suporteri. „Eu mă așteptam să fie mai mulți oameni în tribune, pentru că sunt mult mai mulți cei care țin cu noi. Fiind însă televizați, e și perioada de nunți, probabil că sâmbătă seara au avut treabă. Eu sper că la următorul meci, cu Bistrița, să avem 10.000 de oameni, pentru că avem nevoie de ei, cum de altfel și ei au nevoie de noi, de un proiect serios, de un proiect care să-i reprezinte”, a declarat, pentru DigiSport, Pavel Badea.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad