Biserică spartă de hoţi în ziua Adormirii Maicii Domnului

Hoţii au încercat să jefuiască o biserică din Slobozia, în noaptea dinainte de sărbătoarea Sfintei Marii, informează România TV.

Hoţii au spart uşa din termopan, dar nu au reuşit să treacă de uşa din lemn a bisericii. În consecinţă, au plecat din biserică şi au spart casa parahială, dar şi acolo au avut ghinion întrucât aceasta era goală, nefiind încă amenajată. Preotul a găsit dimineaţă prima uşă spartă şi a chemat poliţia.

În biserică se află o icoană socotită de credincioşi a fi făcătoare de minuni şi moaşte ale sfântului Luca, ce au fost aduse la Bucureşti cu ocazia sărbătoririi a 150 de ani de la construcţia bisericii.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz de tentativă de furt calificat. “Se verifică toate persoanele care ar fi putut săvârşi fapta. Pagubele sunt minore, nu este vorba decât de spargerea unei uşi”, a declarat Andreea Dănilă, purtător de cuvânt al IPJ Ialomiţa.

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/biserica-sparta-de-hoti-in-ziua-adormirii-maicii-domnului_93808.html#ixzz2c257YWO8

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ilie says:

    As dori un articol in ziarul dv cu privire la Politai Locala care face abuzuri iesite din comun cu ar fi opritul in trafic al conducatorilor auto, dirijatul circulatiei in intersecții ceea ce contravine Legi 155 privind activitatea politiei Locale cât și modul de adresare, și altele pe care aveți obligația să dispuneți cercetarea jurnalistică și să expuneți pe prima pagină abuzurile

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad