Braia: Nu știu de ce mă urăște domnul Răuț. Eu îl consideram prieten


Alexandru Braia a ieșit din nou în presa locală, să se apere de data aceasta. Asta după ce șeful Resurselor Umane din Complexul Oltenia, Ion Răuț, a dezvăluit în presă motivele pentru care au fost schimbați directorii de la Cariera Peșteana.

„Noi am analizat activitatea de acolo şi am ajuns la o concluzie care nu ne-a prea plăcut. Era cam vraişte pe acolo. Noi nu putem ţine directori împinşi de la spate de unii din afară, care să aibă lacune în management” , a declarat directorul de  Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Fostul director al Carierei Peșteana, Alexandru Braia cere ca la unitatea minieră să fie  trimisă o comisie care să constate unde anume este vraiştea în carieră.  „Vraiște? Ce înseamnă asta? Să facă o comisie și s-o trimită la Peșteana, să arate unde este vraiște. Am avut foarte mari necazuri cu exproprierile. Sunt probleme pe care le aruncă pe piață ca să se apere. Nu este adevărat, realizările pe care le am în minerit se pot demonstra. Asta e ură pesonală. Nu știu ce au cu mine. Cred că sunt incomod pentru unii. Nu știu de ce mă urăște domnul Răuț, eu îl consideram prieten ”, a declarat Alexandru Braia. Liberalul se simte torturat de șefii CEO și susține în continuare că a aprobat legal cererile de concedii ale minerilor în perioada mitingului organizat la Târgu- Jiu de Federația Națională Mine Energie. „În urma unei anchete s-a demostrat că am funcționat normal la Cariera Peșteana în acea zi. Nu am fost influențat de nimeni când am dat concediile. În fiecare zi sunt zeci de concedii la mapă. S-au semnat cum se semnează normal. E cusută cu ață albă această treabă. Oamenii care și-au făcut treaba de-a lungul anilor trebuie să fie torturați”, afirmă Alexandru Braia.

Ciolocoi sare la gâtul lui Răuț

Președinta organizației de femei a Partidului Național Liberal s-a arătat deranjată de explicațiile date în presa locală de directorul de Resurse Umane din Complexul Oltenia, Ion Răuț. „Aș vrea să vă reamintesc că domnul Răuț, când era la UNPR, negocia posturi de conducere în minerit pentru membrii partidului, inclusiv pentru dânsul. Dumnealui încerca politic să fie promovat. Regret că domnul Braia nu a fost apreciat la adevărata sa valoare. Este un om cu capul pe umeri, care a ştiut să managerieze toate unităţile pe care le-a avut în subordine” , a precizat Mădălina Ciolocoi.

Crețan nu crede că Braia a fost epurat politic

Vicepreşedintele Federaţiei Univers, îl contrazice pe directorul de Resurse Umane, Ion Răuţ, care a declarat în presa locală că şeful Carierei Peşteana a fost demis şi pentru că lucrurile sunt „vraişte” în unitate. „Domnul Braia este un profesionist, a condus câteva unităţi, este bine pregătit, toată lumea ştie acest lucru. Cum să spună domnul Răuţ că lucrurile erau vraişte la Peşteana, că era condusă de trei foşti directori generali? N-aş putea spune că este o epurare politică atâta timp cât ei fac parte din aceeaşi alianţă. Nu cred că este vorba nici de conflicte personale între Braia şi Ciurel” , a declarat Constantin Crețan.


Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Solitaire says:

    Tembelii astia doi, Ciurel si Raut, nu fac doi bani pe langa Braia! Braia este un profesionist, un om plecat “de jos” care stie sa conduca, nu doar un papagal pus pe un scaun care sa faca doar ce i se dicteaza! Niste neaveniti pusi aleatoriu pe functii nu-s potriviti pentru a judeca faptele unuia ca Braia, asa ca necalificati de tipul lui Ciurel, Raut, Cretan,…sunt invitati sa stea flexati, in bancile lor, in ultimul rand…al repetentilor! Braia a facut bine tuturor angajatilor sai si locuitorilor din doua-trei comune, iar la serviciu a dovedit ca stie ce are de facut…dovada ca de cand a fost inlaturat din intreprinderea condusa pana mai ieri de el, a intervenit deja haosul. Probabil in vreo cateva luni se va vedea finalul, iar inevitabilul colaps va dovedi cele afirmate mai sus! Generalii plecati printr-o decizie abuziva a lui Ciurel au lasat un gol imens in unitate si rezultatele sunt deja vizibile. Sper sa ma insel, asta pentru binele angajatilor unitatii, iar cei doi bulibasi care au luat decizia de a-i demite sa ajunga acolo unde le este locul (adica langa Vulpe si Mantog).

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad