Bucălăete: Dascălu și ai lui stau prin boscheți


Scandalurile dintre Dumitru Dascălu și Gheorghe Bucălăete, care susțin amândoi că sunt președinți ai Partidului România Mare de la Gorj, continuă.

Președintele puciștilor din PRM Gorj, Dumitru Dascălu, vine cu noi acuzații la adresa fostului său prim-vicepreședinte, după ce acesta din urmă a exclus doi consilieri locali din comunele Peștișani și Schela.Dumitru Dascălu susține că Gheorghe Bucălăete a făcut un abuz când i-a dat afară pe Ovidiu Gelatu și Constantin Tănăsoiu. „Domnul Bucălăete dă dovadă de-o lașitate fantastică. L-a pus pe domnul Gelatu să monteze bannere al candidaților USL prin comuna Peștișani. E disperat. Fără calitatea de președinte nu mai reprezintă nimic”, spune Dumitru Dascălu. Fostul colonel anunță că săptămâna viitoare se va întruni Biroul Executiv Județean al Partidului România Mare Gorj. Se va pune în discuție Gheorghe Bucălăete pentru că a încălcat statutul PRM. „Vom proceda statutar, îl vom chema la ședință pe Bucălăete și îi vom prezenta motivele pentru care îi cerem excluderea. Are ocazia să se apere”, declară Dumitru Dascălu.

Bucălăete: Dascălu nu mai e membru PRM

Președintele Partidului România Mare din aripa lui Corneliu Vadim Tudor, Gheorghe Bucălăete, nu ia în seamă acuzațiile fostului său șef de partid. Susține în continuare că Dumitru Dascălu nu mai este de mult membru al PRM Gorj. „Domnii Dascălu și Gelatu nu mai sunt membri ai partidului. Tot ce fac, fac în nume personal. La ce ședință să mă cheme Dascălu? În parc? Dumnealor stau pe undeva prin boscheți și mai scot din când în când capul” , spune în replică Gheorghe Bucălăete.


Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. catalin says:

  unde lat-i gasit ma peremi-stilor pe disperatu asta de Bucalaete? asa partid asa presedinte,oare asta e de nationalitate romana.?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. COANA says:

  DOMNULE [CATALIN]ASTA CRED CA LA FACUT MASA PE EL IN BOSCHET[ASTA ESTE DE CASCADORI RASULUI] ORICUM CRED CA TRIBUNALUL GORJ VA SPUNE IN CURAND CINE ESTE PRESEDINTE PRM GORJ.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. mitica says:

  Dascalu isi aroga gradul de ,, colonel”. In realitate acesta a fost plutonier cu paza contractuala iar acum se viseaza lider de partid . Stai mosule si plimba-ti nepotii prin parc . Daca ai .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. IonALECS says:

  Sa sara o hoarda de prostanaci batrini pe un tinar in forma maxima, este de-a dreptul comic. Oricum sint convins ca ii biruieste, fara prea mare efort, Catalin Bucalaete, pe maimutoii astia. Ce urit a imbatrinit ciripitorul de Dascalu.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad