Bunicul lui Cătălin Măruță, la un pas de moarte

Vara trecută a fost una dificilă pentru Cătălin Măruță. Chiar dacă în plan profesional se bucură de un mare succes, în plan personal, lucrurile nu stau la fel de bine. Moderatorul tv a mărturisit, prin intermediul unei rețele de socializare, că vara care tocmai s-a încheiat a fost una pe care și-o va aminti mereu. Bunicul său a fost la un pas de moarte, iar acest lucru l-a marcat profund pe târgujian.

Cătălin Măruță a postat pe Facebook un mesaj destul de emoționant pentru prietenii săi virtuali. Acesta a povestit în câteva rânduri cum bunicul său a fost salvat în ultimul moment de un medic bucureștean. ,, Există momente când realizezi că nu atât norocul te ţine în viaţă, cât ajutorul unor oameni remarcabili, unici. Bunicul meu trăieşte acum datorită chirurgului cardiolog Sorin Baila, de la Spitalul Fundeni. Acest om şi mare profesionist l-a operat recent pe bunicul meu, fiindcă avea o problemă severă, care îi punea literalmente viaţa în pericol major. Toată vara, am fost la spital şi am stat acolo suficient cât să realizez miracolul făcut de nişte oameni a căror recompensă e mai mult morală decât materială. Doctorul Baila mi-a fost recomandat şi de către prieteni, şi de către alţi medici, iar informaţiile lor s-au adeverit, ba chiar au întrecut orice aşteptări. E o persoană cu totul aparte, în cel mai bun sens. Salvează zilnic vieţile oamenilor şi trăieşte cu sentimentul că îşi face datoria şi atât. Îi mulţumesc, aşadar, din tot sufletul meu doctorului chirurg Sorin Baila, este omul care i-a prelungit viaţa bunicului meu, mi-a redat un zâmbet de care mi-era dor şi mi-a mai dăruit o amintire nepreţuită. Şi încrederea că România are şi oameni minunaţi…”, a scris Cătălin Măruţă pe contul său de Facebook.

A fost dărâmat de moarte bunicii sale

În urmă cu câțiva ani, Cătălin Măruță a trecut printr-o dramă pe care cu greu a depășit-o. Bunica sa, în vârstă de 83 de ani, mama tatălui moderatorului – Constantin Măruță, cea care l-a crescut pe Cătălin, s-a sinucis. Aceasta locuia în comuna gorjeană Stănești, localitatea în care soțul Andrei și-a petrecut copilăria. Acesta era foarte atașat de bătrână și a suferit enorm la auzul veștii că a decedat.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad