Cadrele didactice de la clasa zero, la cursuri

Cadrele didactice din Gorj care vor preda la clasa pregătitoare participă la activităţi de formare în cadrul proiectului „Organizarea interdisciplinară a ofertelor de învăţare pentru formarea competenţelor cheie la şcolarii din clasele I-IV”- program de formare continuă de tip „blended learning” pentru cadrele didactice din învăţământul primar.

La aceste cursuri participă 227 de cadre didactice, repartizate în două serii: seria I, 15-19 iulie, 100 cadre didactice, seria a Il-a, 26-30 august, 127 cadre didactice. Formarea s-a desfăşurat în centre stabilite în Târgu-Jiu: la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu”, Şcoala Gimnazilă „Sf. Nicolae”, Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi”, dar şi în unităţi şcolare din judeţ: Şcoala Gimnazială Nr. 1 Motru, Şcoala Gimnazială Novaci, Şcoala Gimnazială Nr. 1 „George Uscătescu” Târgu-Cărbuneşti, Liceul Tehnologic Turceni. „În toate unităţile unde se vor desfăşura cursuri cu elevi ai claselor pregătitoare, există spaţii amenajate corespunzător, conform normativelor în vigoare: covor, mobilier special, materiale didactice specifice clasei pregătitoare. Având în vedere Legea nr. 293/2011 şi Legea Bugetului de Stat pentru 2012, Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a repartizat unităţilor de învăţământ suma de 174.800 lei (provenită de la MEN), reprezentând contravaloarea a 874 seturi de mobilier specific, 200 de lei pe set”, a afirmat Ion Ișfan, inspectorul școlar general în cadrul IȘJ Gorj.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad