Călinoiu: Condescu trebuie suspendat urgent din funcție. Nu se mai poate concentra la problemele clubului!

Disputele dintre șeful județului, Ion Călinoiu, și boss-ul pandurilor, Marin Condescu, sunt departe de a se încheia. Președintele pandurilor îi transmite președintelui Consiliului Județean Gorj că acesta nu-l poate suspenda din funcție.

Președintele Consiliului Județean a fost invitat de managerul general al Complexului Energetic Oltenia  să revină în Adunarea Generală a Acționarilor clubului Pandurii. Ion Călinoiu a acceptat miercuri seară propunerea. Acum are de gând ca, la finele acestei luni, să  supună aprobării consilierilor județeni revenirea Consiliului Județean Gorj în AGA clubului de fotbal.  Ion Călinoiu anunță că va propune ca el să fie reprezentantul CJ în conducerea clubului gorjean. După ce a cerut public demisia lui Marin Condescu din fruntea clubului Pandurii, Ion Călinoiu vine acum și solicită suspendarea din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. „Trebuie suspendat pentru că omul acesta nu se poate concentra, în situaţia în care se află, să asigure condiţiile necesare la echipa de fotbal. Atribuțiile lui Marin Condescu trebuie preluate de președintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu”, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.

Condescu: Călinoiu nu mă poate suspenda din funcție

Președintele Consiliului de Administrație al clubului Pandurii a comentat pe marginea revenirii în AGA clubului fotbal a Consiliului Județean Gorj. „Mi se pare un lucru inexplicabil. Dacă vrea să revină în AGA, să aducă de acasă 2,7 milioane de euro şi o să vedem noi când o să le returnăm. Să se ducă să facă împrumut la bancă. Numai finanţatorii pot decide suspendarea mea din funcția de președinte, nu Ion Călinoiu. Marin Condescu e principalul finanţator al clubului, în 2013. Pe lângă Consiliul Județean, care vrea să revină în conducerea clubului, mai sunt alte trei firme care au depus cereri pentru a deveni membri în AGA. Aceste firme au fost, de-a lungul timpului, mereu alături de club, mai ales în momentele dificile când ne zbăteam să evităm retrogradarea. Nu ducem lipsă de oameni care vor să ne fie alături, acum când suntem în Europa League”, a precizat  Marin Condescu.

Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorjanul says:

    Tractoristule , nici tu nu te mai poti concentra la conducerea judetului . Nu cumva ar trebui sa fii suspendat ????

    Thumb up 5 Thumb down 1

  2. Radu says:

    Noroc cu dumneavoastră domnule președinte. De atâta concentrare merge strună județul ăsta. La momentul acutul noroc cu Pandurii,pentru că altfel nu mai vorbea nimeni de orașul ăsta. Cum ar spune colegul dvs de partid, premare de munțip deh, nu prea sunteți un bun “EZEMPLU” de concentrare.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad