Călinoiu neagă că în PSD Gorj ar fi două tabere

Vicepreședintele social-democrat îl contrazice pe liderul PDL Gorj care săptămâna trecută, a vorbit că-n PSD Gorj ar fi două tabere: tabăra Călinoiu și tabăra Cârciumaru.

Președintele executiv al Partidului Social Democrat a făcut, la sfârșitul săptămânii trecute, câteva comentarii în legătură cu acuzațiile liberalilor gorjeni, cum că Alexandru Braia a fost epurat politic din fruntea Carierei Peșteana. Ion Călinoiu a ținut să-i răspundă și președintelui Partidului Democrat Liberal Gorj care l-a atacat într-o conferință de presă. „Am discutat cu Florin Cârciumaru și am înțeles că s-a întâlnit cu Dian Popescu. Discuțiile au decurs normal. A susține oamenii din cadrul PSD sau PNL atunci când sunt schimbați din funcții, când se vorbește de depolitizare, nu este o atitudine tocmai bună de a ieșit public și a striga nemulțumirea. Nu mai politizăm activitățile economice, asta am susținut dintotdeauna. Dar întâlnirile  în cadrul USL sunt binevenite. În cea ce privește afirmația lui Dan Vâlceanu că în Partidul Social Democrat Gorj sunt două tabere, poanta asta–i veche. Dintotdeauna s-a încercat ruperea relaţiei Cârciumaru-Călinoiu”, a comentat președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad