Călinoiu: Nu negociem postul de consilier județean cu PNL


Președintele executiv al Partidului Social Democrat Gorj le transmite liberalilor care vor negocieri  pentru postul de consilier județean… să-și pună pofta-n cui.

Liderul social-democraților gorjeni  a dorit să facă câteva clarificări în ceea ce privește postul de consilier județean lăsat liber de pesedistul Daniel Antonie, care a fost promovat pe funcția de director al Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia, asta după ce vicepreședintele liberalilor gorjeni a declarat că mai trebuie negociat în cadrul USL pentru funcție. „Negocierea este deja făcută și o cunoaște toată lumea.  Se respectă regula stabilită la începutul înființării USL Total la Gorj, adică, dacă un post de consilier este lăsat liber de un membru PSD, în locul său va veni tot un reprezentant de la PSD.  Sabin Cornoiu trebuie să ocupe postul de consilier județean. Nu mai avem ce negocieri să facem cu Partidul Național Liberal”, a declarat Ion Călinoiu.

Liberalii au speranțe în continuare

După ce vicepreședintele Partidului Național Liberal Gorj, Gheorghe Orzan, a declarat că e rost de negocieri în cadrul Uniunii Social Liberale pentru postul de consilier județean, cu aceeași părere vine și președinta Organizației de Femei a PNL Gorj, Mădălina Ciolocoi. „Vom discuta în următoarea ședință a Biroului Politic Județean în legătură cu de postul de consilier județean.Nu i-am solicitat domnişoarei Georgiana Rogoveanu să se retragă de pe listă. Noi insistăm pe respectarea protocolului USL, dar pot exista negocieri”, a precizat Mădălina Ciolocoi.


Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad