Campanie umanitară pentru sprijinirea sinistraţilor din Galaţi

Conducerea Prefecturii Gorj va organiza, la nivelul judeţului, o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din Galaţi. În cele nouă orașe ale județului vor fi organizate puncte de colectare unde cetățenii vor putea dona alimente neperisabile și alte bunuri.

Prefectul Claudiu Teodorescu a declarat că a fost sunat de mai mulți gorjeni care doreau să doneze produse alimentare neperisabile şi haine pentru familiile afectate de viituri, așa că a decis, alături de şefii de instituţii, organizarea unei campanii umanitare. Astfel, Prefectura Gorj, Consiliul Județean, ISU, IJJ și Crucea Roșie au lansat campania de strângere de ajutoare care se va desfășura în perioada 19-22 septembrie. Organizatorii solicită sprijinul tuturor celor care pot dona diverse materiale de construcții, precum și alimente neperisabile în termen de valabilitate, să se adreseze celui mai apropiat punct de colectare din localitățile unde vor fi organizate puncte de colectare. „Vor fi organizate puncte de colectare la Târgu-Jiu, unde va fi amenajat un cort special al Crucii Roșii lângă Prefectura Gorj și un alt punct de colectare la Sediul Biroului Vamal din strada Narciselor. La Motru, punctul de colectare va fi la sediul Direcției Publice; la Sadu, la Sala de sport a orașului; la Novaci, la sediul Casei de Cultură, iar la Rovinari – la Clubul Vârstnicilor și la blocul de locuințe sociale din spatele Primăriei. De asemenea, vom avea organiza punct de colectare și la Tismana, la Cărbunești, la sediul Centrului Cultural «Tudor Arghezi» și la Țicleni, la sediul Primăriei”, a spus Claudiu Teodorescu, prefectul județului Gorj. De asemenea, trebuie spus că persoanele care doresc un sprijin financiar o pot face prin depunerea a diverse sume de bani în contul bancar RO95RNCB014904211632001, aparținând Crucii Roșii Gorj, cu mențiunea „pentru sinistrații din județul Galați”.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad