Caporalul Toader a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare

Militarul Adrian Toader, din comuna Alimpești, care a fost găsit împușcat, săptămâna trecută, în postul de pază de la Unitatea Militară din Târgu-Jiu, a fost condus pe ultimul drum sâmbătă, de către familie, cunoscuți și prieteni.

Jale mare sâmbătă la Alimpești, acolo unde tânărul Adrian Toader, caporal al Unității Militare din Târgu-Jiu, a fost condus pe ultimul drum. Caporalul Adrian Toader, care a fost găsit împuşcat în cap în postul de pază, a fost înmormântat cu onoruri militare. Înhumarea a avut loc la ora 12.00, în cimitirul din comuna natală, Alimpeşti. Adrian Toader avea 26 de ani, iar decesul său este anchetat de un procuror militar, după ce militarul a fost găsit decedat în postul de pază al unității. Glonţul i-a străpuns palma şi i-a trecut prin cap. „Este luată în calcul și varianta sinuciderii, și cea a accidentului, mai ales că are o rană în mâna stângă și pe cea de la cap. Poate vremea umedă l-a făcut să își curețe arma, deși nu am găsit niciun obiect folosit în mod normal la curățarea armei lângă el. Dar intervalul orar finidcă un accident. Vom vedea, Trebuie să discut cu familia. Momentan nu sunt indicii că ar fi avut probleme, avea 26 de ani, avea iubită, nu era bolnav, vom vedea”, a declarat procurorul Siviu Ioana, de la Parchetul Militar Craiova.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad