Cârciumaru, Filip și Romanescu despre revenirea în politică a fostului prefect, Liviu Andrei


• Subprefectul Capitalei vrea să revină în forță în politica din județ

Președintele Partidului Social Democrat Gorj, primarul liberal, al orașului Rovinari și secretarul executiv al Partidului Național Liberal au comentat anunțul făcut sâmbătă seara de Liviu Andrei, acela că vrea să fie din nou activ politic.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, nu crede că Liviu Andrei își doreșete să vină în barca social-democraților. „Părerea mea e că dânsul nu-și dorește să vină la PSD. Ușile partidului sunt deschise însă, pentru orice cetățean. Lucrurile trebuie analizate în Biroul Politic. Nu iau o decizie de unul singur.Deciziile nu trebuie luate de omul Florin Cârciumaru, ci de președintele PSD”, a declarat, Florin Cârciumaru.

Filip îi urează succes lui Andrei

Vicepreședintele PNL Gorj, Dorin Filip, spune că nu a discutat cu Liviu Andrei despre o posibilă venire a acestuia în Partidul Național Liberal. “Nu s-a pus problema ca Liviu Andrei să vină la PNL. Dânsul nu a avut niciodată o altfel de opțiune. Nu decid eu dacă vine la liberali. Îi urez success în viața politică dar lumea s-a cam săturat de politicieni”, a declarat Dorin Filip. Primarul ține să precizeze că ușile PNL sunt deschise pentru oricine e dorește să activeze în PNL.

Romanescu nu-l vede pe Andrei la PNL

Fostul subprefect de Gorj apreciază revenirea pe scena politică a Gorjului a fostului prefect de pe vremea guvernării PDL. Marcel Romanescu nu crede că Liviu Andrei va dori să se înscrie în Partidul Național Liberal. „Pentru viața politică și economică a județului Gorj este foarte bună revenirea lui Liviu Andrei. Nu cred că va veni la PNL. Nu a fost apropiat al acestui partid în ultimul timp”, afirmă secretarul coordonator al Partidului Național Liberal de la Gorj, Marcel Romanescu.


Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad