Cârciumaru, gata să revină din nou în AGA clubului Pandurii

Edilul de la Târgu –Jiu  va reveni doar dacă vor insista Ion Călinoiu, Laurenţiu Ciurel, Viorel David şi Marin Condescu.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, suporter înfocat al echipei de fotbal Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, a declarat, la finele săptămânii trecute, că se bucură de faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a anunţat că vrea să vină din nou să susţină financiar clubul gorjean de fotbal. Florin Cârciumaru a precizat că este posibil ca şi el să revină asupra deciziei de a pleca din Adunarea Generală a Acţionarilor clubului de fotbal. „Mă bucur că revine Ion Călinoiu. Consiliul Județean este cea mai importantă instituție și trebuie să fie în conducerea clubului. Revin în AGA la Pandurii cu mare plăcere daca vor insista Ion Călinoiu,  Laurenţiu Ciurel, Viorel David și Marin Condescu. Sunt un microbist şi vreau să fiu lângă echipă pentru că trebuie să ne dăm toţi mâna şi să susţinem performanţa, s-a muncit foarte mult pentru ca Pandurii să ajungă unde a ajuns”, a declarat Florin Cârciumaru.

Categoria: Politică

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad