Cârciumaru nu vrea să-i ia locul lui Condescu în fruntea clubului Pandurii

Directorul Complexului Energetic Oltenia i-a propus primarului să preia preşedinţia clubului de fotbal. Edilul a refuzat însă.

Şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor Clubului Pandurii în care preşedintele Marin Condescu ar fi fost pus în discuţie pentru schimbare  trebuia să aibă loc pe data de 19 iulie. Din cauză că UEFA a decis ca meciul de debut al echipei Pandurii în Europa League să se dispute în deplasare şi nu acasă, AGA nu s-a mai întrunit. Managerul Complexului Energetic Oltenia nu a renunţat însă la ideea schimbării lui Marin Condescu. După cum a precizat într-o conferinţă de presă, acest lucru s-ar putea întâmpla la două zile după meciul retur din turul doi preliminar al Europa League dintre Pandurii Târgu –Jiu şi Levadia Tallinn, ce se va disputa joia viitoare pe Municipal.  Primarul Municipiului Târgu -Jiu, Florin Cârciumaru, spune că managerul CEO i-a propus ca primăria să preia preşedinţia clubului Pandurii. Edilul afirmă că nu vrea acest lucru„Eu sunt primar şi preşedinte de partid. Să conduci clubul de fotbal înseamnă să prestezi o muncă voluminoasă de dimineaţa până seara, nu-mi doresc o astfel de poziţie de preşedinte al clubului”, a declarat Florin Cârciumaru. Edilul este de părere că descinderile făcute la sediul clubului gorjean au creat o imagine urâtă fotbalului din judeţ. „Nu  a fost corect să se facă aceste descinderi, s-a creat  o imagine urâtă clubului nostru. Eu îl cunosc foarte bine pe Marin Condescu; dacă instituţiile abilitate vor constata nereguli, acesta va face singur pasul înapoi, dar eu cred că nu sunt probleme la club. Mereu se face trimitere la votul meu şi al domnului Viorel David din AGA. Eu trebuie să cântăresc foarte bine la tot ce se întâmplă în jurul echipei pentru că pe mine mă iau la întrebări cetăţenii care vor perfomanţă la Pandurii”, a mai declarat Florin Cârciumaru.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad