Card Profesional European pentru șomeri

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj a anunțat că a început procedura de emitere a Cardului Profesional European.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și persoanele care se află deja înregistrate în evidențele instituției, pot să devină posesorii acestui card, adresându-se personalului de la sediul AJOFM Gorj sau sediilor locale ale AJOFM Gorj. Emiterea acestor carduri va avea loc în cadrul proiectului „Cardul profesional european – soluție europeană în căutarea unui loc de muncă”. Proiectul vizează modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informatic complex ce are la bază cardul ca instrument de autentificare. Această activitate va continua și după finalizarea proiectului. Obiectivul general al proiectului constă în creșterea calității și transparenței serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor în căutarea unui loc de muncă, a serviciilor oferite agenților economici interesați în atragerea de resurse umane, precum și a altor instituții publice cu care ANOFM interacționează.

Categoria: Eveniment

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ramona says:

    Buna ziua. Stiti cumva daca aceste carduri sunt obligatorii? Pentru ca zilele trecute am fost pe la ANOFM si nici macar nu.ti punea stampila pentru somaj pana cand nu faceai acest card. Eu cred ca ar trebui ca lumea sa fie mult mai bine informata si apoi sa se faca la alegere. Nu mi se pare corect sa fie un lucru obligatoriu. Daca nu stiti daca sunt obligatorii sau nu stiti cui m.as putea adresa? Va multumesc.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad